Diğer Resmi Ak Siteleri
Kadın Kolları

Kadınlarımızla yarınlar daha aydınlık olacak.

Gençlik Kolları

AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir.

WEB SİTESİNE GİT
AK Parti İletişim Merkezi (AKİM)

Görüşleriniz bizim için önemli.

AK İcraatlar

Birlikte başardık!

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi

Yaşlılar toplumun kutup yıldızıdır.

Engelli Koordinasyon Merkezi

Yeter ki gönüller engelli olmasın. İnşallah her engel aşılır.

TBMM Grup Başkanlığı

AK Kütüphane

Türkiye Bülteni

Siyaset Akademisi

10-09-2020 13:15:34

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Osman Toka bir basın açıklaması yayınladı

Geçtiğimiz günlerde bir yerel basın yayın organı tarafından partimiz aleyhinde ‘AK Parti Teşkilatlarında Görev Çatışması’ başlığı altından bir yazı kaleme alınmıştır. Aslı ve astarı olmayan bu haberde partimiz üyeleri ve/veya yöneticileri hedef alınarak, kamu yöneticilerine sözde baskı yapıldığı iddia edilmiştir. Söz konusu haberde isim verilmeden parti teşkilatımızdan bir kişinin kaymakamları arayarak; “benim bilgim dışında hiçbir görevlendirme yapmayacaksınız ve hiçbir imza atmayacaksınız” dediği iddia edilmiştir. Ayrıca yine aynı yazıda AK Parti geçmişi olan bazı kişilerle hesaplaşma içine girildiği iddia edilmiştir.

Kamu yararına yapılan her haberde veya yazıda olduğu gibi bu haberde de iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Parti çalışanlarımız, üyelerimiz veya yöneticilerimiz hakkında aslı olmayan veya ispata muhtaç olan bu tür iddiaları kabul etmemiz söz konusu dahi olamaz.

İspata muhtaç olan söz konusu habere karşılık olarak sormak isteriz ki;

1 – Bahsi geçen partimiz yöneticisi veya çalışanı kimdir?

2 – Kendisine talimat verildiğini iddia ettiğiniz kaymakamlar kimlerdir?

3 – Kendisiyle hesaplaşma içine girilen AK Parti geçmişi olan vatandaşlar kimlerdir?

Partimiz hakkında ortaya mesnetsiz iddialar atan söz konusu haber sahibinin bu soruları cevaplamasını beklemek doğal olarak en tabii hakkımızdır. Aksi takdirde yapılan iş habercilik değil kalemşorluk olacaktır.

AK Parti ailesi olarak biz; en üst yöneticisinden son üyesine kadar ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz adına her zaman kuyumcu titizliği ile hareket etmekte, hizmetlerimizi eşit ve tarafsız bir şekilde yapmakta, vatandaşlarımız ile kamu arasında pozitif ilişkiler kurmaya gayret eden bir partiyiz. Mülki amirler ile söz konusu haberde belirtildiği gibi ilişkiler içerisine girmek hiç kimsenin haddi değildir. Bu tür ilişkiler kurmayacağımız gibi kurmaya çalışanların da her zaman karşısında olduk, olmaya devam edeceğiz.

Parti yöneticilerimizi zan altında bırakmaya yönelik bu tür yazılar milletimizin vicdanında yer edemeyecektir.

AK Parti Iğdır İl Teşkilatı olarak ispata mecbur olan söz konusu bu haberi kınıyor, iddia sahibi kişi veya kişileri iddialarını ispata davet ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

OSMAN TOKA